Vagttelefonen er åben fra 08:00 - 22:00

Oliefyrsservice hos VarmeXperten

Bestil service af dit oliefyr

Få et grundigt servicetjek af dit oliefyr.

Vi er hos VarmeXperten OR-certificeret, hvilket betyder, at vi har fuld autorisation til at servicere alle typer af oliefyre. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt får oliefyrsservice hvert år for at få den optimale drift af fyret.

Oliefyrsservice på abonnement

Ved et abonnement kan du være sikker på, at vi finder fejlene og reparerer problemerne, inden fyret holder op med at virke. Fyret har brug løbende service for at kunne fungere optimalt, og overholdes serviceintervallet ikke – så er der stor risiko for, at fyret står af før, end man forventer.

Et abonnement indeholder:

 • Rense blæserhus og luftindtag
 • Rense og kontrollere brænderhoved
 • Udskifte forfilter og pumpefilter hvis nødvendigt
 • Udskifte dyse
 • Kontrollere olieslanger og samlinger
 • Kontrollere el-forbindelser
 • Kontrollere oliepumpetryk
 • Lave OR-test og helhedsvurdering af anlægget
 • Og andre relaterede opgaver til oliefyrsservice…

 

Forlæng fyrets levetid ved at kontakte os i dag om et tilbud på et gasservice abonnement.

Ring og få et tilbud

Oliefyrs Plus abonnement

 • Frie udkald ved driftsstop.


Et Plus abonnement indeholder alt det som du finder i et normalt oliefyrs abonnement samt frie udkald ved driftstop. Her forståes, at omkostninger til arbejdsløn ved fejlsøgning og reparation samt kørsel er indregnet i prisen.

Få et tilbud på Plus-abonnement

Få en pris på Oliefyrsservice

Du kan fange os på telefonen fra:
kl. 7:30 - 20:00

22 57 00 01

I et abonnement er der ikke medregnet:

 • Materialer
 • Centralvarmesiden
 • Skader/fejl opstået som følge af oliemangel, vandmangel, manglende vedligeholdelse, fejlbetjening eller strømafbrydelse

Derfor bør du tegne et abonnement på oliefyrsservice

Et abonnement på oliefyr service sikrer dig, at du har et oliefyr i god tilstand, som bruger energien fornuftigt. Uden et jævnligt eftersyn kan du ikke være sikker på, at dit varmeanlæg yder efter bedste evne, hvilket i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt.

Vi anbefaler dig derfor et abonnement på oliefyrsservice på grund af følgende:


1. Undgå spild af energi

Et oliefyr, der ikke er blevet serviceret i længe, har tendens til at bruge en masse energi, der ikke har nogen effekt. Med f.eks. en tilsodet kedel eller et misligholdt fyr spilder dit oliefyr meget olie, der ikke bliver brugt til noget.

Olieforbruget ender med, at du bruger flere penge på olie, end du burde – en økonomisk udgift, der nemt kan nedsættes ved et abonnement på oliefyrsservice. 

 

2. Øg sikkerheden for varme

Når du jævnligt får tjekket fyret som en del af dit abonnement, er du med til at mindske risikoen for, at fyret pludselig stopper. Især i vinterperioden er det vigtigt, at man kan stole på sit oliefyr.

Det kan desuden blive en dyr affære, hvis man først tilkalder energiteknikeren, når skaden er sket.

 

3. Vælg en miljøvenlig løsning

Hvis vi bliver bedre til at udnytte energien, tager vi bedst muligt hensyn til miljøet. Derfor kan du med et abonnement sikre, at dit varmeanlæg udnytter energien bedst muligt – og på den måde reducerer du klimabelastningen så meget, du kan.

Derfor skal du vælge VarmeXperten som din varmeinstallatør

Hos VarmeXperten har vi stor og bred erfaring med varmeanlæg, og du kan derfor med fordel kontakte os, hvis du ønsker oliefyrsservice. Som din serviceleverandør sørger vi for, at alt fungerer, som det skal.

Ønsker du at vide mere om vores oliefyrsservice, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi servicerer flere steder på Sjælland heriblandt Kalundborg, Odsherred og Holbæk.

Vi servicerer desuden også gasfyr, pillefyr, varmepumper og for installatører. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi servicerer udelukkende pillefyr af mærkerne Baxi Multiheat,  Baxi tpk, DENVIRO, Vølund og Black Star.