Bestil pillefyr service

Vi tilbyder pillefyr service og reparation af pillefyr primært i Nordvestsjælland, herunder Kalundborg, Odsherred og Holbæk.

Har du et Baxi Multiheat, Baxi tpk, Denviro, Vølund ( Pellux), NBE brændere (Blackstar,Woody, Scotte og RTB) eller Black Star pillefyr kan vores montører give dit fyr et grundigt servicetjek, så du får det optimale ud af dit pillefyr. Vi anbefaler, at du en gang om året får udført pillefyr service, så dit fyr kører uden problemer. Skal dit pillefyr repareres, kan vi også gøre det.

Pillefyr service på abonnement

Ønsker du at bestille pillefyr service, består servicen af:

Et abonnement indeholder:

 • Kontrol af kedlens rensningstilstand
 • Kontrol af tæthed af pakning under magasinlåg
 • Kontrol af microswitch-funktion under magasinlåg
 • Kontrol af lågepakninger
 • Kontrol af keramik i fyrboks
 • Kontrol af returtemperaturen
 • Visuel kontrol af røggasføler
 • Kontrol af røgtemperaturen
 • Kontrol af samling mellem trykpart og magasin
 • Kontrol af kedlens ydelse/indstilling
 • Kontrolmåling af skorstenstræk
 • Forbrændingskontrol

Ring og få et tilbud

Reparation af pillefyr

Vores dygtige teknikere har omfattende erfaring og viden inden for reparation af pillefyr. Uanset om det drejer sig om mindre reparationer eller mere komplekse udfordringer, kan du være tryg ved at overlade arbejdet til vores professionelle team.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have et velfungerende pillefyr, da det er en vigtig varmekilde i dit hjem eller din virksomhed. Derfor er vi dedikerede til at levere en pålidelig og hurtig service. Vi stræber efter at minimere eventuel nedetid og sikre, at dit pillefyr fungerer optimalt.

Vi tilbyder også regelmæssig vedligeholdelse og service for at sikre, at dit pillefyr fortsætter med at fungere problemfrit på lang sigt. Ved at investere i forebyggende vedligeholdelse kan du undgå potentielle problemer og forlænge levetiden for dit pillefyr.

I et abonnement er der ikke medregnet:

 • Forbrug af reservedele af enhver art

Hvorfor skal du tegne et abonnement på pillefyr service?

Med vores forskellige abonnementer inden for pillefyr service, kan du nemt vælge det abonnement, der bedst passer dine behov. For at få mest ud af dit pillefyr er et jævnligt eftersyn en nødvendighed.

Det er det af følgende grunde:

1. Du kan forlænge pillefyrets levetid

Ved et abonnement kan du være sikker på, at vi finder fejlene og at du får kvalitetssikret reparation af dit pillefyr, inden fyret holder op med at virke. Fyret har brug løbende service for at kunne fungere optimalt, og overholdes serviceintervallet ikke – så er der stor risiko for, at fyret står af før, end man forventer. Forlæng fyrets levetid ved at kontakte os i dag.

2. Du kan forebygge et driftsstop

Ved pillefyr service udfører vi sikkerhedstjek og -kontroller, så risikoen for, at dit varmeanlæg pludselig holder op med at virke, mindskes.

3. Du er sikret en god fyringsøkonomi

Ved løbende service ved du, at du får det meste ud af dit varmeanlæg. Med et abonnement sikrer du, at du ikke bruger for mange penge på at fyre op – og at du derfor udnytter energipotentialet optimalt.

Kontakt os i dag for service og reparation af pillefyr

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejde med service og reparation af pillefyr, er du altid velkommen til at kontakte os på 22 57 00 01. Du kan også sende en mail til info@varmexperten.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vores medarbejdere er altid klar til at rådgive dig eller besøge dig, hvis du har brug for en gennemgang af dit pillefyr i forbindelse med oprettelse af service. Vi opererer som sagt med pillefyr service i hele Nordvestsjælland her i blandt kommunerne Kalundborg, Odsherred og Holbæk.

Vi servicerer og reparerer desuden også gasfyr, oliefyr, varmepumper og for installatører. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi servicerer udelukkende pillefyr af mærkerne Baxi Multiheat,  Baxi tpk, DENVIRO, Vølund ( Pellux), NBE brændere (Blackstar,Woody, Scotte og RTB) eller Black Star.