Bestil oliefyrsservice

Få et grundigt servicetjek af dit oliefyr med vores oliefyrsservice.

Vi er hos VarmeXperten OR-certificeret, hvilket betyder, at vi har fuld autorisation til at servicere alle typer oliefyr. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt får oliefyrsservice hvert år for at få den optimale drift af fyret.

Vi tilbyder oliefyrsservice og reparation af oliefyr flere steder på Sjælland heriblandt Kalundborg, Holbæk og Odsherred.

Oliefyrsservice på abonnement

Ved et abonnement kan du være sikker på, at vi finder fejlene og at du får kvalitetssikret reparation af dit oliefyr, inden fyret holder op med at virke. Fyret har brug løbende service for at kunne fungere optimalt, og overholdes serviceintervallet ikke – så er der stor risiko for, at fyret står af før, end man forventer.

Et abonnement indeholder:

 • Rense blæserhus og luftindtag
 • Rense og kontrollere brænderhoved
 • Udskifte forfilter og pumpefilter hvis nødvendigt
 • Udskifte dyse
 • Kontrollere olieslanger og samlinger
 • Kontrollere el-forbindelser
 • Kontrollere oliepumpetryk
 • Lave OR-test og helhedsvurdering af anlægget
 • Og andre relaterede opgaver til oliefyrsservice…

Forlæng fyrets levetid ved at kontakte os i dag om et tilbud på et abonnement.

Ring og få et tilbud

Reparation af oliefyr

Vores erfarne teknikere har omfattende viden og ekspertise inden for reparation af oliefyr. Uanset om det drejer sig om mindre reparationer eller mere komplekse udfordringer, kan du være sikker på, at vores professionelle team vil finde den rette løsning.

Vi prioriterer altid en pålidelig og effektiv service. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have en velfungerende varmekilde i dit hjem eller din virksomhed. Derfor stræber vi efter at minimere eventuel nedetid og få dit oliefyr tilbage i optimal drift hurtigst muligt.

Vi tilbyder også regelmæssig vedligeholdelse og service for at sikre, at dit oliefyr fungerer optimalt på lang sigt. Ved at investere i forebyggende vedligeholdelse kan du undgå potentielle problemer og forlænge levetiden for dit oliefyr.

Oliefyrs Plus abonnement

 • Frie udkald ved driftsstop.

Et Plus abonnement indeholder alt det som du finder i et normalt oliefyrs abonnement samt frie udkald ved driftstop. Her forstås, at omkostninger til arbejdsløn ved fejlsøgning og reparation samt kørsel er indregnet i prisen.

Få et tilbud på Plus-abonnement


I et abonnement er der ikke medregnet:

 • Materialer
 • Centralvarmesiden
 • Skader/fejl opstået som følge af oliemangel, vandmangel, manglende vedligeholdelse, fejlbetjening eller strømafbrydelse

Derfor bør du tegne et abonnement på oliefyrsservice

Et abonnement på oliefyr service sikrer dig, at du har et oliefyr i god tilstand, som bruger energien fornuftigt. Uden et jævnligt eftersyn kan du ikke være sikker på, at dit varmeanlæg yder efter bedste evne, hvilket i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt.

Vi anbefaler dig derfor et abonnement på oliefyrsservice på grund af følgende:

1. Undgå spild af energi

Et oliefyr, der ikke er blevet serviceret i længe, har tendens til at bruge en masse energi, der ikke har nogen effekt. Med f.eks. en tilsodet kedel eller et misligholdt fyr spilder dit oliefyr meget olie, der ikke bliver brugt til noget.

Olieforbruget ender med, at du bruger flere penge på olie, end du burde – en økonomisk udgift, der nemt kan nedsættes ved et abonnement på oliefyrsservice.

2. Øg sikkerheden for varme

Når du jævnligt får tjekket fyret som en del af dit abonnement, er du med til at mindske risikoen for, at fyret pludselig stopper. Især i vinterperioden er det vigtigt, at man kan stole på sit oliefyr.

Det kan desuden blive en dyr affære, hvis man først tilkalder energiteknikeren, når skaden er sket.

3. Vælg en miljøvenlig løsning

Hvis vi bliver bedre til at udnytte energien, tager vi bedst muligt hensyn til miljøet. Derfor kan du med et abonnement sikre, at dit varmeanlæg udnytter energien bedst muligt – og på den måde reducerer du klimabelastningen så meget, du kan.

Kontakt os i dag for service og reparation af oliefyr

Hos VarmeXperten har vi stor og bred erfaring med varmeanlæg, og du kan derfor med fordel kontakte os på 22 57 00 01. Du kan også sende en mail til info@varmexperten.dk eller gennem vores kontaktformular, hvis du ønsker oliefyrsservice. Som din serviceleverandør sørger vi for, at alt fungerer, som det skal.

Ønsker du at vide mere om vores oliefyrsservice, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi servicerer som sagt flere steder på Sjælland heriblandt Kalundborg, Holbæk og Odsherred.

Vi servicerer og reparerer desuden også gasfyr, pillefyr, varmepumper og for installatører. Vi vil dog gøre opmærksom på, at vi servicerer udelukkende pillefyr af mærkerne Baxi Multiheat,  Baxi tpk, DENVIRO, Vølund og Black Star.